Dierenportret in grafiet

Informatie en mogelijkheden

Wil je een mooi dierenportret van je geliefde huisdier of ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk kado? Dan ben je bij mij aan het juiste adres, ik maak voor anderen graag dierenportretten of een illustratie/schilderij met een onderwerp naar keuze.

Om een idee te geven hoe een foto vertaald wordt naar een portret, is een voorbeeld opgenomen van Figo – gemaakt in olieverf. Hier is de foto (referentie) opgenomen en het uiteindelijke resultaat.

Dierenportretten

Voor een dierenportet in pastel hanteer ik de meest voorkomende maten zoals A4 (20 x 30 cm) of A3 (30 x 40 cm). De maximale maat is 50 x 70 cm. Voor een olieverf schilderij is in principe elke afmeting mogelijk. De doeken die ik gebruik zijn van linnen, opgespannen op een vurenhouten geraamte. Portretten in pastel of olieverf zijn in principe altijd in kleur, maar een monochrome kleurstelling of beperkt kleurenpalet is uiteraard ook mogelijk.

Voorbeeld vertaling foto naar schilderij Figo
Portret Figo in olieverf.

Overige onderwerpen of (digitaal) ontwerp

Naast portretten kan ik ook andere onderwerpen vastleggen voor aan de muur, bijvoorbeeld een bloem, stilleven of een pentekening.

Tevens is het mogelijk dat ik een zeer persoonlijk ontwerp maak voor een uitnodiging van een jubileum, feest of geboortekaartje. Voor het ontwerpen van een hele huisstijl – logo, briefpapier, visitekaartje, website – kun je ook bij mij terecht. Hiervoor verwijs ik je graag naar Pica2Studio.

Tarieven en voorwaarden

De tarieven van de meest gangbare afmetingen vind je hier. Zit de door jou gewenste afmeting er niet tussen? Stuur mij een mail en vraag het mij gerust: info@atelierbrigitte.nl. Omdat het werk dat ik voor iemand maak echt heel persoonlijk en uniek is, heb ik wel een paar voorwaarden waaronder ik opdrachten aanneem. Lees deze voorwaarden hier.

Pin It on Pinterest