Selecteer een pagina
Portret Aiko, pastel A3 formaat

Portret Aiko

Eindelijk kan ik dit portret van deze mooie, rode hond laten zien!

Het is afgelopen weekend gegeven aan het baasje van Aiko en ik wilde geen risico lopen dat ik de verrassing van het verjaardagscadeau zou verpesten. Daarom heb ik, zowel hier als op mijn Facebookpagina, geen tussenstappen laten zien. Het was nog even spannend of het allemaal op tijd bij de opdrachtgever zou aankomen. Bij de pakketdienst is het pakket een paar dagen ‘van de radar’ geweest. Gelukkig was het toch nog – heel krap op tijd – afgeleverd.

Vanavond werd ik gebeld door de ontvanger van het portret. Hij was er ontzettend blij mee. Hij gaf aan dat hij er tranen van in de ogen had gekregen toen hij het pakketje openmaakte. En dat maakt mij erg blij. Dan weet ik weer waarom ik zo graag dierenportretten voor mensen maak.

Aanvullende informatie portret

Het portret is gemaakt op Colorfix papier, natural, A3 formaat, met pastelkrijt. De afwerking is een dunne fixeerlaag voor bescherming van het werk.

In de slideshow zijn de tussenstappen van het portret te zien. En uiteraard aan het eind, het resultaat.

Pin It on Pinterest