Selecteer een pagina

Portret van Floesch

Elk jaar probeer ik weer een bijdrage te leveren aan de veiling van Caltshelter.be door het doneren van een eigen werk. Ook dit jaar heb ik mini werk gemaakt die ik aan de veiling ter beschikking stel. De gedoneerde werken worden geveild en alle opbrengsten komen ten goede van deze kattenopvang.

Portret Floesch door AtelierBrigitteDit keer een portret van Floesch, één van de tijdelijke opvangertjes van Kattentehuis Vergeet-Me-Nietje. De foto is gemaakt door Agnes. Het portret is gemaakt op gekleurd colorfix papier, donkergrijs, en pastel. Afmeting: 11 x 16 cm. De veiling start op 4 oktober, tegen die tijd zal ik de link naar de veiling hier opnemen.

Klik op de afbeelding om het groter te kunnen bekijken.

Timelapse making of

Van het maken van het werk heb ik een timelapse filmpje gemaakt. Ik had er al zoveel voorbij zien komen op diverse sociale media en ik vond het concept zo leuk, dat ik het zelf ook eens geprobeerd heb.

Pin It on Pinterest