Selecteer een pagina

Putter in pastel

Op de blogpagina van Helma staan altijd heel veel mooie foto’s van vooral vogels. Een poos geleden kwam ik er één tegen van een putter die lekker eigenwijs aan het rondkijken was terwijl hij aan het snoepen was van wat zaadjes. Ik heb haar gevraagd of ik die foto als referentie mocht gebruiken voor een werk. Op één of andere manier heb ik toch een sterke voorkeur voor vogels.

Het is gemaakt op A4 formaat, op colorfix papier. Dit papier gebruik ik nog niet zo heel lang maar ik vind het echt fijner werken dan regulier, (glad) pastelpapier. Het pastel kun je heerlijk mengen en met een shaper zijn dunne lijnen goed te maken.

Klik op de afbeelding om het te vergroten en het scherper te kunnen zien.

putter-in-pastel-a4

Putter in pastel-A4

Pin It on Pinterest