Selecteer een pagina

Kattentehuis Vergeet-Me-Nietje heeft een nieuwe site

2015bannerKVMN2
Al vanaf 2013 help ik Kattentehuis Vergeet-Me-Nietje (gelegen in Scherpenheuvel in België) in mijn vrije tijd met hun marketingactiviteiten. Zij runnen de opvang geheel met vrijwilligers en zijn afhankelijk van giften, sponsoren etc. Een paar keer per jaar houden ze leuke acties waarmee ze wat centjes proberen binnen te halen om hun kosten gedekt te krijgen. Omdat ik één van de bestuursleden ken, help ik hen graag met de dingen waarmee ik dat kan.

De site die ze hadden was verouderd, niet responsive en erg onhandig om actueel te houden. Dus heb ik aangeboden hun site te restylen en in WordPress te maken. Op die manier kunnen ze zelf de inhoud makkelijk bijhouden en ook kunnen ze nu, met de blogfunctie in WordPress, nieuwtjes plaatsen die dan ook weer makkelijk op Facebook door te zetten zijn.

Op 29 december 2015 ging de site dan eindelijk live! Kijk hier en laat me weten wat je er vindt: Kattentehuis Vergeet-Me-Nietje

Het volgende dat we gaan oppakken, is hun nieuwsbrieven volledig digitaal te laten verlopen en op termijn de e-mailmarketing een beetje aan te zwengelen om zo sponsoren te vinden en te behouden. Ook wil ik op termijn hun webshop verder professionaliseren, maar alles op z’n tijd.

Pin It on Pinterest