Selecteer een pagina

Welkom in deze wereld!

Voor goede vrienden van ons mocht ik het geboortekaartje maken voor hun kindje op komst. Ze wisten al dat het een meisje zou worden, dus daarmee was een beetje de kleurstelling al bepaald. Maar verder wisten ze nog niet echt wat ze als kaartje wilden. Ik heb hen gevraagd een paar ideeën op te schrijven en stijlen door te sturen aan de hand waarvan ik een opzet heb gemaakt. En meteen het eerste idee was raak!

Dit kaartje heb ik geheel digitaal gemaakt en gekozen voor rustige, zachte kleuren naast natuurlijk roze. De teksten hebben zij zelf aangeleverd, ook de slogan die aan de binnenkant van het kaartje staat.

In deze afbeeldingen heb ik de gegevens van de kersverse ouders en hun dochtertje anoniem gemaakt.

Wkaartje-ontwerp

Wkaartje-ontwerp2

Pin It on Pinterest